U bevindt zich hier: Home » Sfeerbeelden » Openingsweekend jaartraining

Openingsweekend jaartraining

Het openingsweekend (16-18 september 2022) vond plaats in de rustige en gezellige Oude Abdij van Drongen. Het kleine groepje zorgde direct voor een veilige en respectvolle verbondenheid. Vrijdagavond doken we al meteen in de diepe, serene rust en leegte van Mingjue Gongfu, de bewustzijnsstaat om ZNQ te observeren en te ervaren. De dag begon met een fikse ochtendwandeling in het mooie park. De theorie werd direct gekoppeld aan de praktijk die zowel binnen als buiten beoefend werd. De Acht Verzen, dé essentie van ZNQ, werden besproken en gezongen.
Tijdens onze co-teaching was er individuele aandacht voor zowel de training als het persoonlijk welzijn. Deze aanpak viel ontzettend goed in de smaak van de deelnemers. Het was fijn te horen dat ze alvast uitkijken naar de eerstvolgende trainingsdag. Ook voor ons was het een fijn weekend. Wij zijn alvast tevreden met deze geslaagde opstart.

Deel deze info

Wij gebruiken cookies om onze website te optimaliseren en je de best mogelijke online ervaring te bieden. Door op "Alles toestaan" te klikken, ga je hiermee akkoord. Meer gedetailleerde instellingen