U bevindt zich hier: Home » Zhineng Qigong » De docenten » Master Wei Qifeng

Master Wei Qifeng

In 1991 maakte Wei Qifeng kennis met Zhineng Qigong en vond innerlijke rust. Hij volgde de tweejarige lerarenopleiding van 1993 tot 1995 bij dr. Pang Ming. Toen hij in 1995 afstudeerde, schreef dr. Pang Ming hem “nu li wei Zhineng Qigong shi ye feng dou; hunyuan leng". Dit betekent "alle moeite doen om Zhineng Qigong te verspreiden", en dat inspireerde teacher Wei.

In 1995 werd teacher Wei redacteur in het Huaxia-centrum (het medicijnloze ziekenhuis en onderzoekscentrum opgericht door dr. Pang) en leidde er de ochtend- en avondoefeningen voor het Huaxia-personeel.

Hij maakte ook deel uit van een kleine groep die nieuwe methoden leerde die door dr. Pang waren ontwikkeld. Begin 1999 stapte leraar Wei over naar het Healing Department.

Master Wei Qifeng is de oprichter van de Harmonious Big Family. Zijn droom is om een ​​Harmonious Big Family te bouwen als een nieuwe manier van leven.

De laatste jaren richt hij zich meer en meer op het derde niveau van volledige beoefening van Zhineng Qigong. Voor de verspreiding hiervan geeft hij internationale opleidingen en heeft hij de Zhineng Qigong Mingjue Academy opgericht: www.daohearts.com

Wij gebruiken cookies om onze website te optimaliseren en je de best mogelijke online ervaring te bieden. Door op "Alles toestaan" te klikken, ga je hiermee akkoord. Meer gedetailleerde instellingen