U bevindt zich hier: Home » Zhineng Qigong » Visie - aanpak - waarden

Visie - Aanpak - Waarden

Visie

Vanuit zachtheid en respect voor ieders grenzen observeren we vanuit rust, stilte, neutraliteit en verbinding (Mingjue Gongfu) ons fysieke lichaam, onze emoties, onze gedachten tijdens houdingen, bewegingen, bij uitbreiding het dagelijkse leven.

We openen diepere en diepere lagen van ons lichaam om ons lichaam op alle vlakken te voeden en uit te zuiveren.

We evolueren naar een verruimd bewustzijn om geleidelijk aan één te worden met het grote bewustzijnsveld (The World Consiousness Field) waarin alles met alles en iedereen met iedereen verbonden is, mind to mind, heart to heart (The World Consiousness Community).

Aanpak

Stap voor stap werken we aan bewustzijn, houdingen en bewegingen waarbij we steeds naar een dieper niveau evolueren en de eeuwenoude wijsheid van TCM en moderne wetenschap gaandeweg integreren. "Step by step, breath by breath we are going deeper."

Het bewust observeren, het doorvoelen en ervaren van bewustzijns- en energievelden laat eenieder evolueren in zijn eigen groeiproces om samen een betere wereld te maken.

We doceren in een open mind, in een positieve en open sfeer waarin iedereen zichzelf mag zijn en op eigen tempo mag en kan evolueren, constructief en samenwerkend in een groep en binnen de waarden en kwaliteiten van de opleiding of specialisatie.

Wij doceren kennis, vaardigheden en inzichten, iedereen integreert dit in zijn eigen zijn en past dit toe in zijn omgeving vanuit wie hij is.

Waarden

Wij onderschrijven volledig de waarden van Zhineng Qigong Science. Deze omvatten de waarden van het universum alsook de Zhineng Qigong waarden.

De waarden van het universum zijn harmonie, geluk, puurheid, zuiverheid.

Ware Zhineng Qigong ontwikkelt onvoorwaardelijke liefde, dankbaarheid, respect, moed, vertrouwen, eerlijkheid, integriteit, wijsheid, discipline, vriendelijkheid, mededogen.

Belangrijke waarden en kwaliteiten voor ons zijn zachtheid, veiligheid, geborgenheid, authenticiteit, verbinding, openheid, positiviteit, verantwoordelijkheid, open-minded zijn.

Wij gebruiken cookies om onze website te optimaliseren en je de best mogelijke online ervaring te bieden. Door op "Alles toestaan" te klikken, ga je hiermee akkoord. Meer gedetailleerde instellingen