U bevindt zich hier: Home » Artikels » Harmonie

Harmonie


Ons leven en ons hart hebben harmonie nodig.

Wat is harmonie?


Harmonie is een zeer harmonieuze informatieorde en energietrilling.

In Zhineng Qigong Wetenschap stelt dokter Pang Ming: “Harmonie is de eerste vereiste voor een goede DaoDe”.
Eerst creëer je harmonie in je hart. Er zijn geen blokkades meer, je hart is vreedzaam met gelukkige gevoelens. Als je de elektronische golven van het hart controleert, zijn ze ook erg harmonieus.
Harmonie is een heel mooi en harmonieus ritme.

Harmonieuze informatie maakt het hele lichaam en alle cellen gezond.

Wat zijn de effecten van harmonieuze informatie?


Wat zijn de effecten van een op harmonieuze informatie geordende manier van leven?

Een harmonieus informatie geordend programma in het referentiekader creëert de gehele gezondheid van het leven.

Als we volgens dat programma leven, zijn al onze lichaamscellen gezond en heel sterk omdat de informatie van de cellen in harmonie is. Als de informatie en de vibratie van de cellen niet harmonieus zijn, kunnen de cellen niet gezond zijn, zullen de cellen problemen krijgen, in disharmonie zijn en niet goed kunnen functioneren. Voor inwendige organen geldt hetzelfde; de organen kunnen niet goed functioneren als er geen harmonie in zit. En ook het immuunsysteem volgt het informatieniveau; als de immuuncel niet erg harmonieus is, kan deze niet goed functioneren; de cel heeft niet het vermogen om de afval in het lichaam op te ruimen.

Dus als het op informatie geordende programma van ons referentiekader niet harmonieus is, kan de hele lichaamsfunctie niet goed werken. We moeten dus bewust harmonie creëren op alle niveaus van ons leven, ervoor zorgen dat we een harmonieus informatieprogramma in ons referentiekader creëren en dienovereenkomstig leven.

Hoe kunnen we bewust harmonie creŽren?


De eerste regel is: ‘doorzie zaken’. Doorzie gehechtheden en afhankelijkheden. Ga naar en blijf in Mingjue-staat, een zeer pure, kalme en stabiele bewustzijnsstaat. Dit is een manier om je bewustzijn en je hele lichaam te zuiveren.

Controleer je referentiekader. Doorzie oude patronen die blokkades creëren. Controleer je levensstijl, je voeding en slaappatroon. Controleer je bewustzijn; hoe leef je? Ben je harmonieus of creëer je conflicten?

Wanneer je een harmonieus bewustzijn creëert, zal het informatieorde programma in je referentiekader harmonieus zijn en zullen allerlei problemen verdwijnen.

Wij zijn de scheppers van harmonie.

De pure Mingjue-staat


Een pure Mingjue-staat is een zeer zuivere, zeer kalme, zeer stabiele bewustzijnsstaat waarin je je leven en je omgeving observeert en ervaart zonder dat je door jezelf of anderen wordt gedestabiliseerd.

Mingjue kiest de informatie uit het referentiekader om een ​​goed leven op energie- en lichaamsniveau te creëren. Het hele leven zal gezond worden.

Pure Mingjue versmelt met het hele lichaam zonder gehechtheid aan het lichaam. Houd van je lichaam, maar fixeer je niet op je lichaam. Geniet van een gelukkige staat, in deze staat mobiliseert een prachtig bewustzijn de hele lichaamsqi. Je kunt qi mobiliseren door ademhaling, geluiden en bewegingen. Dit is een manier om harmonie in je lichaam te creëren.

In het dagelijks leven versmelt ja altijd met en transformeer je met je omgeving. Als je Mingjue niet stabiel genoeg is, moet je harmonieuze mensen kiezen om mee te leven, een harmonieuze omgeving om in te verblijven, je aansluiten bij de harmonieuze wereldfamilie die elk moment bewust harmonie creëert. Kies ervoor om bij gelukkige en vreugdevolle mensen te verblijven en gelukkige en mooie informatie te krijgen door HunHua, het proces van samensmelten en transformeren. Als je Mingjue-toestand stabieler is, kan je contact hebben met allerlei soorten mensen. En dat heeft veel voordelen. Je hebt meer mogelijkheden om je harmonieuze invloed op anderen te delen. Elke Mingjue-beoefenaar zou de intentie moeten hebben om anderen op een positieve manier te beïnvloeden. Als je dit voornemen hebt, beriek je snellen een harmonieus leven, je maakt deel uit van een harmonieuze omgeving. Voor sommige mensen is dit de missie van hun leven. Deze intentie kan hen helpen hun hart te openen en iedereen en alles in de wereld te accepteren, het kan universele liefde activeren. Hun innerlijke harmonie zal sneller verbeteren.

Wat doe je als je je harmonieuze toestand verliest


Als je je positieve, harmonieuze Mingjue-staat verliest, concentreer je dan op het creëren van een harmonieuze informatieorde in je lichaam en in je bewustzijn. Als je op dit moment of op bepaalde momenten niet harmonieus genoeg bent, creëer dan snel harmonie.

Je bewustzijn komt eerst in een harmonieuze staat. Gebruik je bewustzijn om een ​​prachtige harmonieuze informatieorde in je referentiekader te creëren. Ondersteun je lichaam met dit programma en ondersteun je lichaam om het harmonieuzer te maken.

Ga naar de staat Mingjue om te observeren en te ervaren in een kalme, pure en stabiele bewustzijnsstaat. Fixeer je niet op iemand anders of op de buitenwereld, fixeer je niet op lichaamsemoties of gedachten uit je referentiekader. Blijf in de Mingjue-staat. Doorzie je refernetie kader. Dan zal je Mingjue heel harmonieus en vredig zijn.

Dit is de basis voor een harmonieus en gezond leven. Je bewustzijn kan bewust de informatie kiezen die nodig is om een ​​harmonieus leven te leiden uit liefde, vreugde, geluk, vrede en dankbaarheid. Gebruik deze waarden om je Mingjue nog verder te verdiepen.

Als je deze keuze maakt, zal je heel harmonieus zijn. Dan heb je een hele goede DaoDe. De vibratie van je bewustzijn zal uitstralen naar je lichaam en je omgeving. Deel deze prachtige harmonieuze ervaringen en gedragingen met anderen. Deel de informatie via je gezicht en je ogen: wanneer mensen je gezicht of je ogen zien, voelen ze onmiddellijk je harmonie, je vrede, je geluk. Je gezicht en je ogen geven meteen goede en harmonieuze informatie. Aan de andere kant kan je gezicht ook disharmonie, conflicten, haat vertonen. Dan voelen mensen zich ongemakkelijk omdat je disharmonische informatie uitzendt. Creëer dus een harmonieuze wereld, deel harmonie.

Wanneer je Mingjue-toestand stabiel en harmonieus is, kunnen anderen je niet op een negatieve manier beïnvloeden.
Jouw harmonieuze toestand kan wel anderen beïnvloeden, zodat anderen harmonieus kunnen worden.

Visie van doctor Pang Ming


Dokter Pang zei: „In de toekomst zullen alle mensen één harmonieuze grote familie worden.” Hij creëerde en verspreidde de Zhineng Qigong-cultuur. Tegenwoordig richten veel beoefenaars en leraren van Zhineng Qigong de World Consciousness Community op om dit te ondersteunen.

Dokter Pang zei ook: “Als de menselijke wijsheid en bekwaamheid zich voldoende ontwikkelen, zal er een superharmonieuze wereld ontstaan.” Een superharmonieuze wereld betekent dat er een super hoger menselijk potentieel zal verschijnen en dat de mens naar een hoog niveau zal evolueren. Tegenwoordig hebben de meeste mensen nog steeds een vervormd en gefixeerd referentiekader, een gewelddadig levensniveau omdat ze de principes en wetten van het leven en het universum niet kennen. Tegenwoordig kennen de meeste mensen de principes van het leven niet. Ze concentreren zich op het leven zelf om het leven te begrijpen, ze concentreren zich op levensverlangens.

Dat is de reden waarom dokter Pang de Zhineng Qigong Wetenschap creëerde om de principes en wetten van het universum, van de natuur en van de mensheid te begrijpen. Het antwoord voor een goed en harmonieus leven ligt in de wetten en principes van het universum. Geleidelijk zullen mensen begrijpen hoe het leven werkt. Geleidelijk aan zal de mens de verschillende niveaus van het leven ervaren, de verschillende niveaus van bewustzijn, zodat bewustzijn het leven kan verbeteren.

Door Zhineng Qigong leren we geleidelijk deze verschillende levensniveaus om in de Mingjue-staat te komen en een harmonieus leven en een harmonieuze samenleving te leiden.
Gebaseerd op een lezing van teacher Wei van 5 juni 2024
ONTWAAK JE HART, HEAL JE LEVEN, Mingjue Online Cursus 2023-2024, 1 AUGUSTUS 2023 - 30 JUNI 2024
Katrien Hendrickx
Juni 2024

Wij gebruiken cookies om onze website te optimaliseren en je de best mogelijke online ervaring te bieden. Door op "Alles toestaan" te klikken, ga je hiermee akkoord. Meer gedetailleerde instellingen