U bevindt zich hier: Home

Algemene Voorwaarden

Inschrijven

- Het is belangrijk om tijdig in te schrijven.
- Je inschrijving is pas definitief na betaling van het volledige opleidingsgeld op het opgegeven rekeningnummer.

Betalen

- Na je inschrijving krijg je een bevestiging van inschrijving en een factuur. Graag betalen binnen 30 dagen na factuurdatum.
- Is je inschrijving korter dan een maand voor de start van een opleiding, dan is de uiterste betaaldatum 2 weken voor de start.
- Is je inschrijving binnen de 2 weken voor de start van een opleiding, dan vragen we een bewijs van betaling.

Annuleren

- Annuleren moet schriftelijk gebeuren.
- Annuleren kan tot 3 weken voor aanvang mits het betalen van een administratieve kost van 50 euro, daarna blijft het volledige cursusgeld verschuldigd, tenzij je tijdig voor een plaatsvervanger zorgt die aan de voorwaarden voldoet. Dit kan enkel voor de start van een opleiding en na schriftelijk akkoord van de docent(en).
- Als je niet schriftelijk annuleert voor aanvang van de activiteit, blijft het volledige opleidingsgeld verschuldigd.
- Het niet-betalen van het inschrijvingsgeld kan nooit gelden als annulatie.
- Je schrijft in voor een volledige opleiding; bij vroegtijdig stopzetten wordt het resterende inschrijfgeld niet terugbetaald.
- Niet-opgenomen lessen kunnen niet overgezet worden naar een volgende opleiding.
- Indien Develop Potential een activiteit annuleert, wordt het inschrijvingsgeld volledig terugbetaald. Develop Potential is niet verantwoordelijk voor andere extra kosten ten gevolge van deze annulatie.

Wij gebruiken cookies om onze website te optimaliseren en je de best mogelijke online ervaring te bieden. Door op "Alles toestaan" te klikken, ga je hiermee akkoord. Meer gedetailleerde instellingen