U bevindt zich hier: Home » Zhineng Qigong » Logo's

Logo's

Dubbele Maori Koru

Het logo van Develop Potential is een dubbele Maori Koru.
De Koru is een integraal symbool in de Maori-kunst, de spiraalvorm is gebaseerd op een nieuw ontvouwend zilveren varenblad. Het symboliseert leven, hoop, een nieuw begin, groei, kracht en vrede.

De Koru - een ontvouwend zilveren varenblad - symboliseert onze opleidingen en trainingen: ontwikkelen van verborgen talenten, je ware zelf ontdekken en ontplooien.

De dubbele Koru staat voor onze tweeledige opleiding: enerzijds de grondige opleiding instructor Zhineng Qigong; anderzijds de trainingen aan professionals.

De dubbele Koru symboliseert basisbegrippen van Zhineng Qigong:
- de elkaar in stand houdende yin en yang;
- de spiraalbewegingen van het universum;
- de spiralende energieën in en rond ons lichaam;
- de Hun Yuan Ling Tong mudra, één van de drie krachtigste mudra's van Zhineng Qigong. De Hunyuan Ling Tong Mudra toont twee met elkaar verbonden spiralen en symboliseert de voortdurende transformatie en mogelijkheid tot groei.

Het rode bolletje staat voor de ‘black dot’, je focus die altijd rustig, stabiel en gecenterd blijft.

Develop Potential

De opleidingen en trainingen hebben tot doel jouw potentieel te verhogen.

Zhineng Qigong

Develop Potential verdiept zich in en verspreidt Zhineng Qigong met als doel eigen potentieel te vergroten en het leven harmonieuzer, lichter en evenwichtiger te maken.

Empowering professionals

Via de trainingen kunnen professionals hun potentieel verder ontwikkelen en hun vakbekwaamheid assimileren met een krachtige mindset.

Wij gebruiken cookies om onze website te optimaliseren en je de best mogelijke online ervaring te bieden. Door op "Alles toestaan" te klikken, ga je hiermee akkoord. Meer gedetailleerde instellingen