Exploration of the Eight Verses of Zhineng Qigong

VOOR WIE ZICH WIL VERDIEPEN IN DE ACHT VERZEN, DE ESSENTIE VAN ZHINENG QIGONG.
IN HET BOEK "Mingjue Gongfu Zhineng Qigong Level 1, Katrien Hendrickx & Katrin Verdurme" IS HET HOOFDSTUK OVER DE ACHT VERZEN GEBASEERD OP DIT BOEK.

Prof. Dr. & Grootmeester Pang Ming's Exploration of the Eight Verses of Zhineng Qigong, Op basis van gesprekken met Meester Yuantong Liu en Britta Stalling
Tekst door Leilah Cupido
Gebaseerd op Zhineng Qigong-wetenschap
Copyright © 2022 Level 6 Limited
Uitgever: Zhineng Qigong Student's Hub
Eerste editie, mei 2022

Dit boek is gemaakt om zowel beginners als beoefenaars een basiskennis van de acht verzen te geven, in de geest van en trouw aan de leringen van Dr. Pang en de oorsprong van Zhineng Qigong.
Het is bedoeld om de acht verzen te gebruiken om een ​​kalme, positieve geest te behouden in de dagelijkse uitdagingen van het leven.
Het is tevens bedoeld om studenten aan te moedigen hun eigen oplossingen in zichzelf te vinden en begeleiding te zijn in het ervaren van mentale kracht, innerlijke rust en lichtheid.
Om studenten te helpen om een nog beter begrip te krijgen, staat dit boek vol met links en video's, evenals citaten van Dr Pang Ming.

E-boek bestellen https://www.zhineng-qigong-students-hub.com/product/exploration-of-the-eight-verses-of-zhineng-qigong-meditation/

Wij gebruiken cookies om onze website te optimaliseren en je de best mogelijke online ervaring te bieden. Door op "Alles toestaan" te klikken, ga je hiermee akkoord. Meer gedetailleerde instellingen