Master Yuantong Liu & Britta Stalling

Yuantong Liu
Zhineng Qigong Master en mede-oprichter van Hunyuan Qi Therapy Association

Meester Yuantong Liu is al meer dan 30 jaar bezig met genezing en onderricht in Zhineng Qigong Hunyuan Qi-therapie. Hij volgde het lerarenprogramma in het Zhineng Qigong Hua Xia Qigong Center - in het Westen bekend als het eerste "medicijnloze ziekenhuis ter wereld" (nabij Beijing) onder leiding van Dr. Pang Ming. Hij bleef gedurende 10 jaar nauw samenwerken met Dr. Pang Ming. Hij heeft de genezing van duizenden mensen ondersteund. Mensen genazen onder andere van psychische, chronische en terminale ziekten.
Hij onderwijst de principes van Zhineng Qigong Healing in zijn eigen Qigong Centrum in China, maar ook in Europa, de VS, Mexico, Zuid-Afrika, Indonesië en Maleisië. Zijn toewijding om de essentie van Zhineng Qigong Wetenschap wereldwijd te delen, is gebaseerd op zijn visie om zoveel mogelijk mensen te laten profiteren van de wijsheid, schoonheid en gemakkelijke, maar effectieve hulpmiddelen van deze wetenschappelijk bewezen zelfgenezende kunst. Genezing, innerlijke wijsheid, evenwicht, verhoogd zelfbewustzijn, vertrouwen en vertrouwen zijn concrete resultaten van het studeren en leren van Meester Yuantong Liu.

“Met een open hart en mind is controle over het eigen bewustzijn niet alleen mogelijk, maar ook een logisch gevolg. Een goed gestelde helende intentie voor jezelf en anderen is al het begin van een gezonder en authentieker leven! We moeten leren onze gedachten te beheersen en weten hoe we de Hun Yuan Qi kunnen activeren voor holistische gezondheidsbevordering om onszelf en anderen te genezen om ons beste leven te leiden." - Meester Yuantong Liu


Britta Stalling
Zhineng Qigong-docente en mede-oprichter van Hunyuan Qi Therapy Association

Al meer dan 20 jaar heeft Britta verschillende zelfgenezende en zelfbekrachtigende methoden bestudeerd, beoefend en gedeeld, evenals de principes van de Zhineng Qigong Hunyuan Qi-therapie. Ze onderwijst en deelt Zhineng Qigong en Hunyuan Qi Therapy internationaal, b.v. in Zuid-Afrika, China, de VS en Europa sinds 2006. Ze is getraind door enkele van de meest geavanceerde internationale coaches en trainers uit de VS en Europa, evenals door verschillende ZQ Masters uit China.

Britta heeft unieke ervaringen opgedaan als gecertificeerd Coach en leiderschapstrainer bij een internationale trainingsorganisatie gericht op leiderschapsontwikkeling en leiderschapsvaardigheden.
Britta werkt samen met Master Yuantong Liu sinds 2011.

Wij gebruiken cookies om onze website te optimaliseren en je de best mogelijke online ervaring te bieden. Door op "Alles toestaan" te klikken, ga je hiermee akkoord. Meer gedetailleerde instellingen