Ask a Master - Master Yuantong Liu

Hoe kunnen we lichamelijke aandoeningen genezen?

In onze Zhineng Qigong Hunyuan Qi therapie, richten we ons niet op de ziekte. We richten ons op de functies en de mogelijkheden van het lichaam. We richten ons op de functionele mogelijkheden van de Qi-stroom en transformatie. Dan wordt het genezen van verschillende soorten ziekten gemakkelijker.

Ons gezichtspunt is dat we de ziekte, aandoening of kwaal in het menselijk lichaam zien, als slechts twee soorten ziekten in het lichaam. Het maakt ons niet uit hoeveel soorten ziekten er in het lichaam aanwezig zijn. Volgens de westerse geneeskunde zijn er meer dan 200 verschillende ziekten ontdekt. Voor ons maakt het niet uit. Wat is een probleem met de bloedsomloop? Wat is kanker? Wat is een gebroken bot? Een tumor?

Wij zien alleen hoeveel soorten ziekten je in het menselijk lichaam hebt. Daar hebben we twee soorten.
1. De ene soort is het functievermogen van het lichaam. Het functievermogen van het lichaam is die functie van het lichaam om te openen, uit te breiden en te transformeren. Wanneer deze functie verslechtert, zal het lichaam een blokkade ontwikkelen. Als de blokkade zich ontwikkelt, dan kan de rotzooi in het lichaam niet naar buiten. Dag na dag ontwikkelen we verschillende soorten ziekten, zoals een tumor, cysten, botkneuzingen, etc, etc. Om dit soort ziektes te genezen, verzamelen we Qi en sturen we Qi het lichaam in. Laten we de Qi van het lichaam vol terug keren, dan kan het functievermogen van het lichaam zich openen, uitbreiden, transformeren en terugkeren naar normaal. Dat is voldoende. Het maakt ons niet uit welk lichaamsdeel die ziekte heeft. We schenken niet specifiek aandacht aan het hart, de longen, de nieren of de kniegewrichten. Het is altijd hetzelfde genezende idee.
2. Een andere soort ziekte is wanneer het functievermogen van het lichaam om te sluiten, binnen te komen, samen te trekken en te transformeren slechter wordt, dan zal het andere soorten ziektes ontwikkelen zoals breuken, bloedingen, de organen die hun kracht verliezen en dan verzakken. Voor deze ziektes is het hetzelfde. We moeten eerst de Qi van het lichaam opladen om voller te worden, dan de Qi de cellen laten voeden, weefsels, organen, om zo de functie van verzamelen, d.w.z. sluiten, binnen komen, samentrekken en transformeren te herstellen. Wanneer dit normaal functioneert, dan herstellen andere soorten ziektes zich, het lichaam zal volledig herstellen.

Dit moeten we begrijpen. Voor alle ziekten geldt hetzelfde. Hoe te genezen?
- Eerst Qi verzamelen, Qi sturen, beginnen met het opladen van Qi.
- Ten tweede, de blokkade openen.
- Laat de Qi uitwisselen, transformeren, transporteren, dat wil zeggen, de functie van Qi normaliseren die opent en uitbreidt; insluit en samentrekt. Laat deze functie normaliseren. Deze twee soorten ziekten zullen tegelijkertijd herstellen. Natuurlijk moeten we de intentie hebben om gezond te zijn.Is dat mogelijk om een Hunyuan Qi therapeut te worden om cliënten, patiënten te helpen genezen?

Ja, je bent welkom om deel te nemen aan ons Internationale Hunyuan Qi Therapeut programma! Dit programma staat open voor iedereen, zelfs als je nog nooit over Qigong of Zhineng Qigong hebt geleerd. Als je al Qigong en Zhineng Qigong leert, dat is nog beter.
We geven een complete training, dezelfde als in het Hua'Xia Zhineng Qigong Training Centrum. Alle vaardigheden, methoden en theorieën die we echt gebruikten in het medicijnloze ziekenhuis. Ook al zegt iemand "Oh, meester Liu, ik wil heel graag mee doen aan het Hunyuan Qi therapie trainingsprogramma, maar ik wil niet een ander helpen, ik wil mezelf helpen genezen. Mag ik ook meedoen?" Ja, je bent welkom! Vanaf het begin, hebben we veel Hunyuan therapeuten gehad die niet helemaal gezond waren. Door deze studie leren ze echt zichzelf eerst te herstellen. Nadat ze aan onze training hebben meegedaan, zijn ze volledig hersteld. Het is net als met Richard uit de Verenigde Staten, die hersenkanker had; hij is volledig hersteld. Dit jaar is hij gecertificeerd, nu geeft hij behandelingen aan mensen. We hebben ook andere vrienden, in dezelfde situatie. Onze deur staat voor iedereen open. Dr. Pang is op de hoogte van dit Internationale Hunyuan Qi therapie programma omdat hij me sinds 2015 uitnodigde om hem weer te bezoeken en ik deelde hem dit idee mee. Hij is zo blij, zelfs met mijn boek dat ik heb uitgegeven, hij wist het ook en gaf me advies.
Waarom doen we de Hunyuan Qi therapie? Hier hebben we een doel. Sinds 2005, toen ik de wereld rondreisde, hadden we veel natuurlijke energieorganisaties, maar we hadden geen enkele professionele Natuurlijke Qi Therapie organisatie uit China. Niemand had er een. Ik werkte ook in het Hua'Xia healing centrum, het ziekenhuis zonder medicijnen. Ik wist dat Hunyuan qi-therapie of zhineng qigong wetenschap een geweldige wetenschappelijke therapie is. Het is een natuurlijke energie- en Qi-theorie, die ook erg wetenschappelijk is. Het is heel eenvoudig, heel effectief, heel goed en heel gemakkelijk te leren! Dit is de reden waarom we deze organisatie hebben opgezet. We willen dat deze Hunyuan Qi Therapie zich over de hele wereld verspreidt. Als elk land veel organisaties zou hebben, zou dat nog beter zijn! Dan komt iedereen met ons meedoen. Als je bij ons komt, zal je een goede start in het leven voelen.

Wanneer iemand herstelt, moet hij dan constant blijven oefenen om zijn gezondheid te blijven ondersteunen?

Ja en nee. We zeggen ja als deze ziekte genezen is. Je moet ook zien of de genezing en eht herstel volledig is. Je kan stoppen met de praktijk, als iemand zegt na diagnose en tijdens het scannen dat het hersteld is.
Maar de bron van de ziekte, de factoren zijn misschien nog niet volledig getransformeerd. Op dat moment moet je doorgaan, blijven oefenen totdat de bron of de oorzaak van de ziekte is gevonden, transformeert en verdwijnt. Dan oefen je nog steeds. Als de ziekte niet echt volledig genezen is, is het beter om de praktijk te houden. Maar de beste manier is om je dagelijkse oefening te houden, ook al oefen je alleen maar een uur per dag, of een half uur per dag.


Wat is de sleutel tot genezing als sommige mensen snel en andere langzaam of zelfs niet genezen?

Het antwoord ligt in het geheim van vitale genezing. Als iemand sneller geneest bij een behandeling geeft of sneller herstelt, dan betekent dit dat je YiYuanTi, of je levens Qi veld (Yi YuanTi) één wordt met de YiYuanTi van je patiënten. De mind versmelt echt tot één. De studenten, je cliënten, accepteren je volledig en vol vertrouwen, en ze werken bewust met je samen. Jij en zij worden echt één eenheid Als ze echt in die staat komen, herstellen ze snel.
Wanneer iemands herstel niet snel is, maken ze een lange reis. Misschien heb je het gevoel dat je je patiënt een goede behandeling hebt gegeven maar dat je cliënt niet echt verandert. Meestal gebeurt dat omdat de mindset van je patiënt het probleem is. Hiervoor moet je communiceren. Communicatietherapie, er doorheen praten, hem helpen zijn hart en mind te openen, zijn denkwijze te veranderen, het te accepteren. Dan zal hij beter worden.


Hoe kan je stress en angst genezen?

De emotionele en mentale gezondheid, is echt gerelateerd aan iemands referentiekader. En dit heeft echt betrekking op je eigen oude patronen en denkwijze.

Als je volledige genezing wil van een mentale ziekte, moet je veranderen en evolueren en je persoonlijkheid optimaliseren wat je referentiekader betekent. Hoe doe je dat?

Ik heb een heel eenvoudige boodschap: dat is volledig open zijn van hart en geest, van hart tot hart, van geest tot geest met de natuur met de levende wezens en je eigen ware zelfbewustzijn, met elkaar uitwisselen, in elkaar overgaan, met elkaar in evenwicht zijn. Dan zal je een geweldig resultaat behalen.

Als je alleen Lift Qi up/Pour Qi Down doet, zal je op natuurlijke wijze de kwaliteit van je slaap verbeteren. Je vermindert op natuurlijke wijze je mentale stress bij het beoefenen van qigong.

Om te herstellen van een mentale ziekte, moet je jezelf echt trainen. Je hart en je mind volledig openen. Gebruik niet je oude referentiekader, wat betekent dat je oude gewoontes en perspectieven, oude patronen als meetinstrument neemt om de problemen in je dagelijks leven te meten. Je stopt met dat te gebruiken om te meten. Je stelt je echt open: er gebeurt van alles. Alles is goed, er is niets aan de hand. Accepteer gewoon het gelukkig zijn. Train je mindset om een positievere mindset te verkrijgen en de negatieve polariteit van je mindset te transformeren in de positieve polariteit van een denkrichting. Hiervoor is veel training nodig. Hier kan ik je alleen dit idee geven: zeg "bye bye verleden!" Je neemt gewoon afscheid van het verleden, en dan vanuit het heden een duidelijke intentie voor de toekomst maken. Gelukkig en vreugdevol. Verwelkom de toekomst die voor je ligt! Geniet dan gelukkig en vreugdevol van de huidige activiteit in je dagelijks leven leven. Dat is genoeg. Je zal op natuurlijke wijze veranderen.Wat kan je doen als andere mensen om je heen erg negatief zijn?

Hoe kan je jezelf bevrijden van negatieve invloed? Je moet eerst je bewustzijnsbewustzijn trainen. Altijd bewust zijn van de informatie die je waarneemt van je eigen mind, je mindset, en ook van buitenaf van de maatschappij, van de mensen om je heen, ook van de televisie, van het boek dat je leest etc etc.

Als je bewust bent, dan doe je de oefening. Oefen met de Zhineng Qigong wetenschap die Dr. Pang onderwees.

De specifieke methode is hun yuan ling tong, haola, hoa. Zeg of chant onmiddellijk als je negatieve informatie op dat moment waarneemt Hunyuan Lingtong! Hao La! Hunyuan Lingtong Hao La! Hunyuan Lingtong Hao La! Herhaal dit zeggen of chanten Hunyuan Lingtong, Hunyuan Lingtong, Hunyuan Lingtong - Hao La, Hao La, Hao La, Hao!

Het leren zingen van deze mantra, helpt je om negatieve informatie om te zetten in positieve informatie om vervolgens de positieve informatie samen met je hart en mind vast te houden.

Natuurlijk zijn er velen die zeggen: "Oh laat maar komen, het raakt me niet". Maar voor veel mensen is dit nog steeds moeilijk om mee om te gaan. Maar door de 'Hunyuan Lingtong Hao La Hao' mantra te gebruiken, kan je gemakkelijker negatieve informatie veranderen en transformeren.Welke praktijk zou je adviseren rondom longproblemen?

In het HuaXia Zhineng Qigong Healing Centre, het medicijnloze ziekenhuis, deden we alleen

Lift Qi up/Pour Qi Down en de de drie centra samenvoegen staande meditatie. Dan Wall squats, Chen Qi en La Qi. Er zijn 24 dagen, tijdens de healing retreat deden we alleen deze oefeningen plus het organiseren van een helend Qi veld en Fa Qi voor genezing.

Specifiek voor het lichaamsdeel zoals de longen. Je kan La Qi kiezen, je kan Lift Qi up/Pour Qi Down en Chen Qi doen. Met betrekking tot de longen, is het advies doe de Chen Qi. Je doet Chen Qi, meer Chen Qi. Niet slechts 5 minuten. Je hebt meer dan 30 minuten nodig.

Doe dan na Chen Qi, La Qi en combineer dit, je zal goede resultaten krijgen!
Echter, Lift Qi up/Pour Qi Down, moet je echt als dagelijkse oefening doen.Hoe genees je een persoon met een erfelijke bloedstollingsstoornis?

Hiervan kunnen we zeggen, dat dit een genetische ziekte is. Voor de genetische ziekten zijn we veel mensen tegengekomen in onze Hunyuan Qi therapie. Dit kan ook hersteld worden, het is mogelijk.

De betekenis voor deze stoornis is, dat het functievermogen van het lichaam om te sluiten (close in = de close komt binnen en trekt samen), dat deze werking van het lichaam, niet werkt.

Als je die mensen geneest, is je mind gefocust om altijd bewust Qi te verzamelen uit de natuur en naar binnen te halen. Deze mind meditatie is sterker, helderder, krachtiger.

Bij het openen van de mind niet te veel en te sterk denken. Gebruik niet te veel kracht of denk niet te veel buiten.

Doe je open-sluit, dat is goed MAAR focus op de fuinctie mogelijkheid van close in, contract wordt normaal en sterker wanneer deze functie verbetert, en dan zullen deze ziekten snel herstellen.

Maar ook voor dit soort ziekten is een ander belangrijk aspect dat we de Qi van de onderste Dantian moeten opladen. De Qi van de nieren moet voldoende Qi hebben. Daarbij moet je 3 centra samenvoegen, staande meditatie doen. Laad de Qi van de onderste dantian op. Voor ons Hunyuan Qi therapie programma laden we de vitale Qi van het lichaam op methode praktijk. Dat is nog krachtiger.

Hoe behandel je een tumor bij een hond?

We geven een behandeling aan het dier en dat is veel gemakkelijker dan aan een mens.

Wat is de betekenis van een dier? Ze hebben geen bewustzijn. Ze hebben geen oude patronen. Ze hoeven alleen maar je liefde te accepteren.

Wanneer je Qi met je ware liefde stuurt, ontvangen ze het zo vreugdevol. Maar de helaing vaardigheid is dezelfde als bij het geven van behandelingen aan mensen.

Bijvoorbeeld als je een tumor hebt:
- Eerst stel je een duidelijke intentie op om de tumor te laten verdwijnen.
- Organiseer dan het Qi-veld, verzamel Qi, wanneer je de genezende Qi stuurt, de Qi van je mind en het lichaamsdeel van de hond, integreren in één.
- Verbeeld dat alle blokkades zich openen, dat Qi en bloed vrijelijk stromen, en dat het functioneren normaal is. En de tumor wordt opgelost en verandert in Qi.
- Gef eht commando: Verdwijnen!
Zo makkelijk is het.

Ik ken Dolores uit de Verenigde Staten, zij heeft Fa Qi gegeven aan haar hond. Haar hond had een tumor op zijn huid. Ze deed Fa Qi gedurende één, twee, drie dagen. De tumor was na drie dagen volledig verdwenen.
Als je Fa Qi aan een dier geeft, is het veel gemakkelijker om een goed resultaat te krijgen. Ook als we Fa Qi aan de kinderen geven, krijgen we goede resultaten.

Beschrijf de onderste dantian ademhaling tijdens het zitten met rechte benen starre houding (L-sitting)

Dr. Pang leerde deze methoden eerst aan ons in het Hua'Xia Zhineng Qigong Training Center. We deden erg moeilijke trainingen. Samen met de ademhaling, gebruik je klanken en gezang.

Als we inademen, gebruiken we tegelijkertijd de mond en de neus om te ademen. We zingen Yin, Yin, Yin. De Chinezen noemen dat het gat van Qi, wat ademhaling in de keel betekent. We ademen naar Mingmen. Tegelijkertijd, Huiyin optillen naar Mingmen, onderbuik intrekken en de navel naar Mingmen. Wanneer Huiyin omhoog gaat, breng je de gewrichten van de heup, knie en enkelgewrichten, ook rechtstreeks naar Mingmen. Tegelijkertijd gaat het middenrif naar beneden, Jianjing zakt, Baihui zakt. Ook de schouder, elleboog, pols, Laogong krimpen allemaal in tot Mingmen. Breng de Qi samen met je mind in Mingmen.

Het uitadem moment: adem zo dat de lucht grotendeels uitstroomt tijdens het zingen, waarna het lichaam ontspant.

Dit is de methode. Dit is het idee, inademen, uitademen, het hele lichaam ontspant. Dan moeten we de Yin klank chanten.

Wij gebruiken cookies om onze website te optimaliseren en je de best mogelijke online ervaring te bieden. Door op "Alles toestaan" te klikken, ga je hiermee akkoord. Meer gedetailleerde instellingen