Ask a master Ė Master Junfeng Lv

Hoe was het eigenlijk om in het Medicijnloos Ziekenhuis, het Huaxia Zhineng Qigong Centrum, samen te werken met Dr. Pang?

In 1990 studeerde ik af aan de Medische Universiteit. Ik was geïnteresseerd in vele Qigong praktijken, maar Zhineng Qigong is mijn meest geliefde beoefening. Het heeft een perfecte theorie, en boodschap. Dus ging ik naar het Huaxia Zhineng Qigong Centrum om deel te nemen aan de twee jaar Qigong training persoonlijk onderwezen door Dr. Pang Ming. Twee jaar later, werkte ik in het Huaxia Qigong centrum. Eerst in het trainingscentrum. Na twee jaar, dat is ongeveer 1997, ging ik naar het Healing Center en werkte als leraar. Ik kan niet met woorden mijn geluk uitdrukken omdat Zhineng Qigong me een heel nieuw leven heeft gebracht. Ik denk dat het mijn leven compleet heeft veranderd. Het masseren van mijn lichaam en mijn bewustzijn.

Om leraar te worden, kan je eerst oefenen In het voordeel van jezelf, om je eigen gezondheidsniveau te verbeteren. Tegelijkertijd werkten we in het Qigong-centrum in het voordeel voor anderen. Ik vond dit werk leuk, maar het Huaxia centrum sloot in 1991. Dus dat is jammer.

Er zijn veel ervaringen over genezing via praktijk. Je kan ervaring opdoen met sommige video's, sommige boeken. Als je effectief Zhineng Qigong wil beoefenen om betere resultaten te krijgen, is mijn eerste advies: leer het boek van Dr. Pang Ming, ‘Overzicht van de Zhineng Qigong wetenschap',
zodat je het juiste begrip hebt van Zhineng Qigong, Enkele zeer belangrijke dingen. We gebruiken het juiste begrip. Gaandeweg zal je zien dat je je bewustzijn actief gebruikt. Je zal volledig je Gong Fu niveau verbeteren om een beter resultaat te krijgen.

Welke is het belangrijkste: je geest trainen om te focussen of het beheersen van elke beweging van de Qigong beoefening?

Het eerste is het beheersen van de vereiste. Beheers hoe je deze beweging doet, hoe je je bewustzijn gebruikt. Als je deze vaardigheid van de basisoefening onder de knie hebt, in dit proces, focus je je geest. Als je niet weet hoe je deze oefening moet doen, gebruik dan je bewustzijn, en concentreer je erop.

Dus voor beginners, eerst leer hoe je deze oefening doet. Eigenlijk als je oefent, kan je bewustzijn geleidelijk aan meer gefocust zijn in je lichaam, in het geheel.

Vertel ons over het gebruik van Zhineng Qigong voor andere vaardigheden, als paranormale vermogens of speciale vermogens.

Eigenlijk is Zhineng Qigong genezing een praktijk van het super (paranormaal) vermogen. Omdat we ons Qi-veld gebruiken, gebruiken we de onzichtbare Qi, de externe Qi om anderen te genezen. Het is een speciale gave. Dus, door onze praktijk kunnen we een diepere Qigong staat bereiken, en de functie van onze Yi Yuan Ti verbeteren: de ontvangstfunctie en de zendfunctie, om informatie naar anderen te sturen.

Is er een goede oefening om je rectum te versterken en aambeien te voorkomen?

De level twee ‘Body & Mind’, sectie zes, is een goede manier om het probleem in je buik en in je bekken te genezen.

Als je een andere methode wil leren, kan ik je een suggestie geven. Oefen alleen het optillen van Huiyin
gedurende 36 minuten in groepen van negen keer. Huiyin optillen betekent de bekkenbodemspieren met kracht samentrekken. Als ik zeg 1 trek je één keer samen, op 2 ontspannen, dan op 2 contract, dan 3, …. negen keer samentrekken.

Zit mooi rechtop zitten. Til Huiyin op. Trek je bekkenbodemspieren samen. Contract 1. Ontspan. 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9. Telkens opspannen en ontspannen, met kracht.
Neem een pauze.

Als je Huiyin optilt, kan je beter naar Baihui optillen, naar de bovenkant van je hoofd.

Opnieuw: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Gebruik kracht, gebruik kracht.

Neem een pauze.
Observeer de binnenkant van je hele lichaam.
Sluit zachtjes je ogen.
Observeer de binnenkant van je hoofd, je borstkas, je buik, je bekken.

Nogmaals: til Huiyin negen keer op.
Even pauze.

Dit is de laatste oefening. Laten we nog eens doen, negen keer. Gebruik kracht. Tot 9 keer.

Oké, voed Qi. Geef tegelijkertijd goede informatie, alle problemen transformeren, alle slecht naar beter transformeren.
Open je ogen zachtjes.

Dit is een geheime methode, om onze vitaliteit te vergroten, het verbeteren van de functies van onze seksuele organen. In de Chinese Traditionele Qigong is het een geheime boodschap, maar het is erg effectief. Dus je kan deze methode gebruiken. Je kan het in het dagelijks leven oefenen, overal en altijd.


Hoe transformeren we eigenlijk het referentiekader dat ons beperkt, dat ziekte of zelfs pijn veroorzaakt?

Dr. Pang noemde het het referentiekader. Zhineng Qigong healing is heel eenvoudig. De eerste stap: verzamel Qi. Gewoonlijk gebruiken we openen en sluiten om Qi te verzamelen.De tweede stap is Qi naar binnen sturen waar je wil genezen. De derde stap is het geven van informatie. Haola. Haola.
Richt je niet altijd op je ziekte. Concentreer je niet altijd op je ziekte.
De kracht van je bewustzijn houdt geen verband met het negatieve bewustzijn.
Met zelfvertrouwen en moed, moeten we het probleem transformeren.
Het probleem transformeren is erg belangrijk bij genezing.
Dus sluit je ogen, verzamel Qi waar je wil genezen. Ons Qi-veld dringt volledig elke cel binnen. Concentreer je niet op het pijnlijke syndroom. Dring door tot de plaats van je ziekte, denk aan Haola. Geef goede informatie Haola, Haola, Haola, Haola,
Genees op deze manier.

Ga volledig op in ons Qi-veld, de beste ontvangststatus is om je voor te stellen dat je fysieke lichaam verandert in een Qi-lichaam. Een afbeelding van eht qi-veld die ik je heb laten zien, onzichtbaar voor dit Qi-lichaam, breid uit en versmelt met ons Qi-veld. Het Qi-veld dringt de locatie binnen van je ziekte. Denk aan Haola, Haola, Haola. Wees dapper. Wees vol vertrouwen. Haola, Haola.
Genees op deze manier.

Wat kan je doen om je ogen te versterken en om je gezichtsvermogen te genezen?

De eenvoudige methode is om La Qi voor je ogen te doen.
Houd nu eerst een Qi bal vast, open, sluit, open, sluit, open, sluit, …
Observeer de onzichtbare Qi bal tussen je handen en open, sluit.
Draai dan je handpalmen naar je ogen en stuur Qi naar binnen. De Qi-bal dringt je oogbol binnen en je oogzenuwen. Stel je voor dat je ogen veranderen in een Qi-toestand.
Duw je handen een beetje naar voren, open, sluit, stuur Qi naar binnen.
Open, sluit, open, sluit.
De Qi van het oog is overvloedig. De Qi stroomt heerlijk, alle ziekten zijn verdwenen, alle functies zijn verbeterd. Het gezichtsvermogen is verbeterd en normaal. Denk aan Haola, Haola, Haola, Haola, Haola. Verander alle problemen onmiddellijk, volledig Haola. Oké, laat je handen zakken.

Een andere manier is om de basisoefening te doen, open je ogen en focus op de horizon. Focus op een visueel punt in de verte voor een paar minuten. Trek dan je blik terug en sluit je ogen.

Er zijn dus twee manieren: de ene is Qi naar binnen sturen; de andere is: open je ogen, staar naar buiten en dan je zicht terugtrekken.

Waarom krijgen we instructies om niet met onze oogleden te knipperen als we ons op een punt in de verte richten en dan onze blik naar binnen richten?

Deze methode van Dr. Pang maakt deel uit van de Traditionele Chinese Qigong. Op deze manier kunnen we eerst onze geest effectief concentreren. Knipper niet. Beweeg je ogen niet. Open je ogen, focus op een punt aan de horizon, zo lang mogelijk. Het tweede voordeel is om je ziekte te genezen. Water komt uit je ogen (scheidt af) en valt naar beneden om je ziekte te verdrijven. De derde is erg belangrijk, dat is het ontwikkelen van ons supervermogen, je super vaardigheden. Bijvoorbeeld: kijk naar je wijsvinger voor je en focus, focus, focus - niet bewegen, niet knipperen en dan zal je soms zien dat je vinger verdwijnt.

Hoe onderhoud je het Qi-veld na het mediteren van de Acht Verzen?

Wanneer een Qigong-meester een Qi-veld creëert, zal het Qi-veld in deze ruimte blijven voor een bepaalde tijd. Dus hoe kan je dit Qi-veld in stand houden? Laten we er gewoon goede informatie in sturen. Het Qi-veld wordt sterker, sterker, sterker.

Hoe ervaar je dit? Eigenlijk als je een krachtige Qi-ruimte hebt, de Qi binnen de Qi-veldinformatie combineert en versmelt in het Qi-veld. Het zal je Qigong staat voor een lange tijd behouden/ handhaven.

Laten we het proberen. Sluit je ogen zachtjes. Verzamel Qi vanuit het pure universum naar ons Qi-veld.
Verzamel Qi van het Qi-veld naar jou. Creëer vrede in het midden, je gezicht en lichaam lijken te verdwijnen en veranderen in het Qi-lichaam. Voel ons Qi-veld. Geef goede informatie.

Iedereen heeft baat bij dit Qi-veld, overal. Wanneer je je verbindt met ons Zhineng Qigong grote Qi veld, zal het Qi-veld in ons lichaam werken.

Ontspan je schouders, houd je ruggengraat recht en gezond. Til Baihui op. Onze geest verruimt. Voel de blauwe lucht, breid uit in het diepe universum. Ervaar je zuivere geest, word één met het zuivere universum. Vanuit het centrum van je hoofd, observeer je je hele lichaam. Observeer diep van binnen. Ervaar dat je zuivere geest en het zuiver universum één zijn. Het centrum van je Qi-lichaam is het centrum van het ware universum. Geef goede informatie, zo kan je bewustzijn het hele universum Qi mobiliseren. Voed Qi diep van binnen. Open je ogen voorzichtig.

Zhineng Qigong benadrukt het groepseffect. Dus maak altijd verbinding met het Qi-veld. Het is een zeer belangrijke essentie in onze genezingspraktijk.

Verandert de techniek in het geval van verschillende ziekten? Moeten we verschillende methoden toepassen met betrekking tot verschillende ziekten?

In de westerse geneeskunde is de behandeling nodig, zijn er duizenden medicijnen nodig; maar in Zhineng Qigong genezing en in de Zhineng Qigong praktijk zijn er slechts verschillende methoden.

Ongeveer 20 jaar geleden in het Hua'Xia zhineng Qigong centrum, gebruikte de genezingsklas voornamelijk Level één: Lift Qi up – Pour Qi down, de La Qi methode, de Chen Qi methode. En de geselecteerde methodes van Level Twee, zoals sectie vijf en sectie zes.

Dus, wanneer je een patiënt bent of leraar of behandelaar, oefen gewoon wat je graag doet. Het is goed. Alles is goed.

Wij gebruiken cookies om onze website te optimaliseren en je de best mogelijke online ervaring te bieden. Door op "Alles toestaan" te klikken, ga je hiermee akkoord. Meer gedetailleerde instellingen