Questions & answers - Master Wei QiFeng

Als je implantaten in je lichaam hebt, hoe stuur je daar qi in?

Kunstmatige delen zullen samensmelten en transformeren in het lichaam, zelfs al zijn ze anders dan lichaamsweefsels. In het begin komen deze delen niet goed overeen met je lichaam, maar gaandeweg wordt de match steeds beter. Je bewustzijn geeft informatie. Creëer geen conflicten in je bewustzijn. Accepteer de implantaten en geef goede informatie. Ook bij organische implantaten, laat ze samensmelten met je lichaam. Leid dit proces met je bewustzijn en werk ook aan de qi in deze implantaten. Het maakt niet uit of deze implants vreemd zijn in je lichaam.

Wat is een gesloten en een open hart? Hoe kunnen we ons hart openen of ons hart healen?

Hier heeft het hart de betekenis van je ware zelf.

Een gesloten hart betekent dat je bewustzijn veel blokkades heeft. Je wil je hart niet openen, je haat iemand, … Dit sluit je hart.

Een open hart betekent dat je verder gaat dan al deze blokkades, je houd je er niet mee bezig, je voelt je vrij. Je emoties zijn onvoorwaardelijk gelukkig, je hebt onvoorwaardelijke liefde. Dus: open innerlijke blokkades.

Hoe zit het met het ego? Wat betekent het om superieur te zijn?

Iedereen heeft min of meer een ego. Dus accepteer je ego, want dit is de manier om je ego te openen. Vecht niet tegen je ego, dit zal meer problemen veroorzaken. Vecht nooit binnen in.

Als je een groot ego hebt, realiseer je dan dat er twee soorten ego's zijn. Met het eerste ego vecht je altijd met de buitenwereld, heb je voortdurend conflicten en dit blokkeert het leven. Het andere ego is dat je je innerlijk doorzoekt, voorbij het negatieve ego gaat. En dit is het positieve ego. Ook dit ego kan blokkades hebben, maar het brengt je in een positieve richting in je leven, je negatieve ego verandert in een positief ego, het brengt je leven naar een hoger niveau.

Hoe kun je je ego breken? Je kan dit niet op doen met je logisch denken, ga naar de neutrale waarnemer, ga voorbij je denk-ego. Observeer je ego, besef je ego en ga eraan voorbij, geen fixaties meer. Daarom beoefenen we Mingjue.

Wat is het verschil tussen bewustzijn en qi?

In het universum is alles qi. Maar er zijn verschillende niveaus van qi. Bewustzijn is een wakker geworden niveau van qi van mensen. Bewustzijn kan reflecteren op informatie, kan informatie ontvangen en verzenden.

Dit bewustzijn is anders dan vele andere niveaus van Qi. Wanneer ons bewustzijn het universum ingaat, ver weg, naar het centrum van het universum, dan kan je de informatie van het universum visualiseren in je bewustzijn. Misschien gaat je bewustzijn ver weg, misschien niet.

De ontvangen informatie kan afkomstig zijn van jouw visualisaties of van je bewustzijn. Bijvoorbeeld, wanneer je je nieren observeert, dan dringt je bewustzijn door in je nieren en je krijgt informatie. Als je alleen de informatie visualiseert zonder je nieren te penetreren, heb je de informatie in je bewustzijn zonder er echt in te gaan. Je kan observatie en visualisatie combineren.

Wat is de beste les die je van dokter Pang hebt gekregen die nuttig voor ons kan zijn?

De beste les is de kracht van het bewustzijn. Het deel van bewustzijn in zijn theorie is erg belangrijk. Als je informatie krijgt van het dualiteitsniveau, zal je nooit vrij zijn. Zelfs als je heel hard oefent, zal je ego-fixaties hebben, je zal niet flexibel zijn.

Ten tweede is universele liefde ook erg belangrijk. Verbind je met Mingjue, vanuit de pure wakkere bewustzijnsstaat, versmelt je met alles en dat is onvoorwaardelijke liefde.

Kan vasten onze relatie met eten en onze eet gewoonten veranderen? Wat adviseer je?

Vasten kan je houding ten opzichte van eten zeker veranderen. De meeste mensen eten uit verlangen, het is een basaal instinctief verlangen. Met vasten begint je bewustzijn dit verlangen te beheersen.

Soms heeft je bewustzijn niet het niveau bereikt dat hoog genoeg is om je houding ten opzichte van eten te veranderen. Dan kunnen sommige methoden je helpen om te stoppen met eten.

Het is een bewuste keuze.

Verbeter dan je bewustzijn. Verander geleidelijk je bewustzijn om jezelf te beheersen om minder te eten, om gezonde voeding te kiezen, … Dan kan je vergelijken wat je at voor en nadat je bewustzijn je eetpatroon observeert.

De relatie tussen jou en eten is de relatie tussen jou en je instinctieve reacties. Dit betekent dat je instinctieve gevoelens door het vasten bewustzijnsgevoelens worden. Dit is dus erg waardevol. Dit opent en ontwikkelt je referentiekader.

Vraag i.v.m. trauma in de kindertijd. Kinderen houden ervan om uit te zetten om hun lichaam te openen om zich beter te voelen. Tijdens het oefenen worden ze spacy en niet meer geaard. Ze worden leeg en dit veroorzaakt een gevoel van vreemdheid. Wat is je advies hier?

Accepteer ten eerste je trauma, loop er niet voor weg. Zie het onder ogen en ga voorbij het trauma in je leven en in je bewustzijn. Vind een goede bewustzijnsstaat. Blijf daarin. Sommige mensen willen het trauma niet onder ogen zien. Ze vallen zelfs flauw om het niet onder ogen te moeten zien. Je vermijdt contact met het trauma. Creëer vertrouwen in je bewustzijn omdat je Mingjue altijd in je bewustzijn zit.

Tegelijkertijd moet je weten dat trauma een heel goede leermeester is in je evolutie. Kom op natuurlijke wijze naar een Mingjue-staat, dan zal alles healen. Natuurlijk kunnen we, zelfs als we in Mingjue zijn, andere problemen hebben, dus moet ook onze interne qi goed zijn om ons lichaam sterk te maken en te houden, omdat we in ons fysieke lichaam leven.

Hoe heal je in Mingjue-healing?

Blijf gewoon een lange tijd in Mingjue, smelt samen met de universele qi.

Veel mensen kunnen niet lang in Mingjue blijven. Ze hebben dus technieken nodig. Heb en gebruik goede informatie en train de qi in je lichaam met verschillende methoden. Hoe langer hoe beter.

Als je in het dagelijks leven in Mingjue bent, is dit een flexibele oefening. Dat is iets anders dan vaste methoden. Als je met vaste methodes werkt, kunnen deze de qi-stroom in je lichaam veranderen, waardoor je gezonder wordt. Maar hecht nooit aan methoden. Als je in Mingjue blijft, hecht je er dan ook niet aan. Oefen je bewustzijn en methoden, afhankelijk van je niveau en je gevoel. Verschillende niveaus hebben verschillende keuzes. Belangrijk is de stroom van qi.

Hallucinaties en vreemde verschijnselen op een bepaald oefenniveau. Op welk praktijkniveau gebeurt dit?

Ten eerste moet je een goede instelling hebben. Ga vooral naar een goede bewustzijnsstaat, ga voorbij je referentiekader, word steeds vrijer. Gebruik dan je hoge niveau bewustzijn om je steeds beter te voelen. Dan kunnen hallucinaties optreden MAAR fixeer je er niet op, hecht je er niet aan. Zelfs als het jouw paranormale vaardigheid is, fixeer je er niet op. Blijf altijd in Mingjue.

Alles gebeurt in je bewustzijn, vanuit de functie van je bewustzijn. Jij ontvangt informatie, dit is de functie van je bewustzijn. Jouw bewustzijn creëert ook de informatie.

Het is moeilijk om te weten of de informatie correct is of niet. Of het nu een creatie van je bewustzijn is of als het correcte informatie. Gaandeweg zul je de ontvangen informatie begrijpen en vertrouwen krijgen.

Je kunt informatie krijgen in kleur, in geluid, in visioenen, … Controleer altijd je onafhankelijke, neutrale staat. Vraag anderen om je ontvangen informatie te bevestigen als dat kan.

Maar hecht je er nooit aan, dan blokkeer je deze vaardigheid. Verbeter continu je bewustzijnsstaat.





Wij gebruiken cookies om onze website te optimaliseren en je de best mogelijke online ervaring te bieden. Door op "Alles toestaan" te klikken, ga je hiermee akkoord. Meer gedetailleerde instellingen